ההתלבטות לקראת הליכה לניתוח שירוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/12/2009 | 19:08 | מאת: אורי 1

שלום לכולם, ראשית, ברצוני לציין כי מדהים לקרא את החומר הרב המוגש בפורום, את התמיכה ההדדית והפרגון של בעלי הנסיון למתנסים החדשים.אז אני גם כמו כל אותם חברים כאן שסובל מעודף משקל רב, חוויתי כבר את כל הדיטות האפשריות. הורדתי ועליתי בחיי כבר עשרות ואולי מאות ק"ג, והמגמה תמיד של עליה מתמדת במשקל. המשקל העודף כמובן גורר אחריו עליה מדאיגה ברמת השומנים והסוכר בדם, תחושת כבדות וחוסר נוחות. לאור נסיוני , הפנמתי כי הדיאטות השונות והרבות בלבד לא יצליחו לחולל את השינוי הנחוץ לי האורחות חיי האכילה והתזונה שלי וכי יש למצא פתרון כירורגי שיכפה עלי את הצורך בשינוי ההרגלים שלי. וכך נכנסתי לאתר שרוול ולמדתי אודות ניתוחי קיצור/ מעקף קיבה כפתרונות אלטרנטיבים יעילים.היום אני עומד בפני החלטה כבדה באם לבצעה את הניתוח או לאו. היית שמח לקבל מכם, בעלי הנסיון טיפים והמלצות. תודה לכם מראש, אורי 1

שלום רב לך, לפי דעתי התשובה לשאלה שלך נמצאת כבר בשאלה. אתה ניסת עד עכשיו בדרכים שאתה מכיר לרדת ונכון לעכשיו לא הצלחת. אתה זקוק לעזרה מבחוץ שתיתן לך את הדחיפה הרצינית בכיוון הנכון. יש לך מוטיבציה ואתה יכול להצליח. הניתוח ולא משנה כרגע איזה יעזור לך מאוד להתחיל בדרך חדשה, ואם אתה עומד בקריטריונים לניתוח הייתי ממליץ לך ללא היסוס להנתח.כמובן שכל ניתוח כרוך בסיכונים ועלייך לדעת עליהם מראש. אני מאחל לך בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר