אני שלושה שבועות אחרי שרוול,

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/12/2009 | 11:38 | מאת: יעל

האם אני חייבת לשתות אומפרדקס? קצת קשה לי עם כדורים ובכלל עוד יותר קשה עם כל התוספים, טוב שחלקם בצורת סוכיות או סוכריות גומי

שלום רב אין חובה או צורך לשתות אומפרדקס. זה נועד לטיפול בצרבות אם יש. אם אין אז אין צורך. בברכה דר' נסים גרון

10/12/2009 | 22:05 | מאת: דורית

בתור אחת שעברה את הניתוח - זה לא נכון מה שהוא אומר! האומפרדקס עזר לי מאד לחודש הראשון ולא היו לי בכלל צרבות. אז קחי את זה

16/12/2009 | 15:14 | מאת: קרן

היי יעל הייתי רוצה להתייעץ ולשמוע ממי שעבר את הניתוח, אני מתלבטת ואשמח לדעת איך את מרגישה וכמה קשה/קל לך... אשמח אם תכתבי אלי (ההודעה תועבר למייל שלי מכאן) ואצור עימך קשר... תודה קרן

16/12/2009 | 20:02 | מאת: יעל

אני לא יודעת מהו ה bmi שלך? והאם הניתוח הוא הכרחי לאחר מספר נסיונות של דיאטה שלא צלחו. במידה ושרוול מתאים לך את צריכה לקחת בחשבון שיש פה ויתור ענקי למהלך כל החיים אך התוצאות ואיכות החייים שווים יותר. לאחר היצוח אצלי היה מאוד קשה מבחינה נפשית כי צריך לאכול בשבועיים הראשונים כלכלה נוזלית ואחר כך, טחונים מה שלא ממש בשבילי. אם אין לך בעיה עם מעדנים וגבינות זה הרבה יותר קל. אני ירדתי בחודש 11.5 ק"ג שזה אדיר, עוד שבוע בערך נתחיל לשלב קצת הליכות ופעיללות ספורטיבית ואז השומנים מתחילים להתעופף ממך. ישנו פורום למנותחי שרוול והוא מדהים, תומך יחד עם אנשי מקצוע ומאמנים אישיים . תקישי בגוגל "פורום משוורולים" תירשמי ושם תוכלי להתייעץ, לקבל תמיכה ועידוד .

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר