בלוטת התריס ובעיות הורמונליות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/08/2007 | 04:50 | מאת: טאה

אני חודשיים ושבוע אחרי ניתוח טבעת עם 13 ק"ג פחות. שאלתי היא, כיצד מושפכת האפקטיביות של הטבעת אצל טופלת כמוני הסובלת מתת פעילות של בלוטת התריס, שחלה פוליציסטית ובכלל הורמונים לא מסודרים כלל וכלל?

שלום, במידה ויש תת פעילות של בלוטת התריס הדבר ניתן לטיפול על ידי טיפול תרופתי הורמונלי. ברגע שאת מאוזנת אז אין השפעה על הירידה במשקל. בעקבות הניתוח והירידה במשקל חלק מהבעיות ההורמונליות משתפרות. בכל מקרה כדי להגיע לתוצאות אופטימליות של הניתוח חשוב להיות במעקב צמוד של דיאטנית, להמנע לחלוטין מכל מאכל שמכיל סוכר או פחמימות זמינות, מיצים ממותקים וכו' וכמובן פעילות גופנית. בהצלחה

11/05/2008 | 22:03 | מאת: מייקאלה

שלום יש לי תת פעילות בלוטת התריס אני מטופלת ע'י כדורים ...ואני גם לא מקבלת ווסת{רופאת נשים מעדיפה לטפל קודם בבלוטת התריס ואז בווסת..}.. ואניי שמנה...ההשמנה שלי היא באזור היריכיים. איזה טיפול\ניתוח טוב למיקרים כאלה?? אני אשמח מאוד אם תעזרו לי... תודה רבה...

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר