ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/12/2009 | 11:00 | מאת: דפנה

שלום ד"ר גרון. נותחתי בפוריה ב- 1.11.09 על ידך הכל עבר בסדר, ההרגשה נפלאה וטובה פחות 18 ק"ג (בנתיים) מוזמנת אליך לביקורת בדצמבר, רציתי לשאול אני סובלת מצרבות ועצירויות, האם הדבר אמור לחלוף בקרוב?? אודה לתשובתך, דפנה.

שלום רב, צרבת הינה תופעה די שכיחה אחרי הניתוח. כדאי להעזר בלוסק באופן קבוע למשך כחודש. בדרך כלל זה חולף עד כ 3 חודשים. לגבי עצירויות כדאי להשתמש בתכשירים המכילים סיבים עד שהכלכלה שלך תכיל יותר ירקות. יש תכשיר שנקרא קונסיל, ניתן לקנות בבתי מרקחת ללא מרשם. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר