היי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/11/2009 | 11:14 | מאת: תמר

אני בת 22 משקל 96 גובה 158 BMI 38.46 אני יודעת שאני יכולה לקבל אישור לניתוח רק עם BMI 40 מבוטחת במאוחדת שיא.. ניסיתי דיאטות רבות בעבר (שומרי משקל, תזונאית, רדוקטיל, O.A) ירדתי במשקל אך לא הצלחתי לשמור על המשקל לאורך זמן. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לקבל אישור? אם אני אעשה את הניתוח בשר"פ?(אבל שהקופה תשתתף?) או שהמשקל הזה מספיק? מה העלויות של ההשתתפות העצמית? ואיך עובד כל התהליך?

01/12/2009 | 10:00 | מאת: אחד שהיה שם

בהצלחה... ;-)

שלום רב, לפי הנתונים ה"יבשים" כנראה שלא יאשרו לך את הניתוח. את צריכה לנסות ולפנות עם המלצה מרופא המשפחה לגורם המאשר בקופה שלך בתקווה שאולי יאשרו. לגבי עלויות שוב איני מתמצא לגבי הקופה שלך תבררי אצלכם בסניף. העלויות שונות לפי המקום בו מתבצע הניתוח. בבתי חולים ציבוריים לא אמור לעלות כלום. ניתוח באופן פרטי יקר מאוד. בהצלחה דר' נסים גרון

02/12/2009 | 15:43 | מאת: תמר

אתה היית עושה ניתוח לפי הנתונים האלו? היית ממליץ? מה אני אמורה לבקש מהרופא? מה צריך להיות כתוב שם? בפרטי אני יודעת שמאוחדת שיא משתתפים ב90% אמא שלי עשתה מעקף קיבה שר"פ ושילמה רק 4700 במקום 47000

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר