ס

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/11/2009 | 22:59 | מאת: שוב אני

כמה זמן אורך הניתוח עצמו? מה הסבירות לדלף ולמה זה בעצם קורה? אחד לכמה אנשים זה קורה? האם זה קשור לרמת השומן של אותו אדם וגילו? נשמע שכל המפחיד בתהליך הזה זה דלף ודימום.

שלום רב, הניתוח אורך שעה -שעה וחצי, הסבירות לדלף היא 1%. לא ברור בדיוק למה זה קורה. ככל ששמנים יותר הניתוח יכול להיות קשה יותר ואז אולי יותר סיכוי לסיבוכים. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר