המתנה ארוכה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/11/2009 | 11:12 | מאת: המוטרדת

ד"ר ניסים גרון שלום!. קיבלתי אישור לניתוח , וזאת לאחר המתנה של כמעט יותר משנה . שרדתי כל כך הרבה דחיות ,כל כך הרבה השפלות ובירוקרטיה עד שלבסוף קיבלתי (כי לא הסכמתי לוותר). כיום אני מתקשרת למרפאתך ושומעת על המתנה כל כך ארוכה . אפילו לפגישת ייעוץ רק עד 28/12/09 אני לא יודעת כיצד תוכל לעזור לי אבל לפחות להקדים את הפגישת ייעוץ להרגיש שלפחות ניתן להתקדם , אני רוצה להתחיל את הבדיקות הרצויות והנדרשות לפני הניתוח המיוחל . רוצה להחליט איזה ניתוח באישור כתוב ניתוח לטבעת ואני שומעת שאתה ממליץ דווקא על שרוול . בקיצור לא נעים לי לקטר כל כך האם אתה חושב שתוכל לבוא לקראתי ? האם ניתן לשוחח איתך ? תודה מראש

23/11/2009 | 12:34 | מאת: מוריה

איך קיבלת אישור לניתוח לפני פגישת הייעוץ והבדיקות??? סתם רציתי לדעת...

23/11/2009 | 14:14 | מאת: מוטרדת

למוריה האישור לניתוח מקבלים מהקופה זה ללא קשר לייעוץ לפני ניתוח . ברור שלקבלת אישור צריך ביקור אצל רפא כירוג , אך ללא קשר הייכעוץ לפני ניתוח רק לאחר קבלת אישור מהקופה .

שלום רב, תוכלי להגיע אלי למרפאה עם התחייבות ביום ב' 07/12/2009 בסביבות 11:30, אבל עלייך לדעת שתצטרכי להמתין מעט. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר