מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/08/2007 | 17:48 | מאת: godzilla

שוב אני..SRVG+VBG+GERD עשיתי מחקר קצר. ישנם 48 רופאים להשמנת יתר אבל 14 מתעסק במעקף קיבה בתוך רק 8 בתי-חולים (כולל פוריה). אני בקו"ח ליאומית עם משלים. אתה מקבל מהקופה שלי או לא? אתה חושב שיש לך מיומנות הנכונהוהמורכבת לטפל בי? סליחה מראש אם אני נשמעת דרשנית בענין. תודה מראש. ואשמח לשמוע בחזרה ממך.

שלום, המקרה שלך אכן מורכב ומסובך. נכון להיום ביצעתי מעל 20 ניתוח מעקף קיבה עם תוצאות טובות וללא סיבוכים משמעותים. חלקם עברו ניתוחים קודמים להרזיה אבל לא ניתחתי חולה שעבר גם SRVG וגם VBG. מבחינה טכנית ונסיון אני חושב שיש לי את היכולת המתאימה אבל שוב בניתוח עשויים להגרם סיבוכים משמעותיים ויש צורך לדבר על הנושא בשיחה במרפאה בהרחבה ולהחליט יחד האם כדאי להסתכן ולעבור את הניתוח. בכל מקרה אני לא אעשה ניתוח כזה במסגרת פרטית אלא רק בפוריה. אם את מעוניינת לשמוע יותר את מוזמנת לפנות למרפאות חוץ בבית חולים פוריה לקביעת תור. בהצלחה

14/08/2007 | 13:17 | מאת: godzilla

אני ממש מעריכה את תשומת-לבך לפורם וכינות שלך בעניינם הרפואים שלי. אכן מצבי די מסובך-גם הניתוחים אלו+ POVH וגם כריתת-רחם ב2005 (שהיה עם הידבקויות+התחלה של חסימת מעיים). בCT שלפני שבוע מראה בקע סרעפת קטן,בקע קטן מעל הטבור,ובקע תיכונה כ6סמ רוחב. משקלי היום 104ק וגובהי 152 סמ. GERD נורא- אוכל עולה לי באמצע השינה, או שאני מקיאה או שהרגשה שאוכל דוקר אותי בגב. אני מרגישה שאני סיוט של כירוג ! יש לך המלצה על רופאים בי0ם שיותר "מנוסים" ממך (שביצעו יותר ניתוחי מעקף קיבה). בכל מקרה, מאוד התרשמתי מבתגובות שלך בפורם. תודה רבה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר