ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/11/2009 | 18:08 | מאת: סתיו פ.

אני מתעניינת בניתוח שרוול מזה זמן רב.שמעתי דברים טובים אודותיו. אך למרות זאת מאוד פוחדת מניתוח.כמה הניתוח הזה מסוכן?מה אחוזי ההצלחה שלו?האם היו מקרים מצערים בארץ כתוצאה מניתוח זה? מה לגבי ההרדמה,כמה זמן? אני מאוד חלשה במה שנוגע לדיאטה ומספר דיאטות שניסיתי לא צלחו. עודף המשקל שלי עומד היום על 35 קילו האם ממולץ לי לעשות את הניתוח(אין לי רקע של מחלות נלוות). אשמח לכמה שיותר פרטים אודות הניתוח. בתודה וברכת שבוע טוב.

21/11/2009 | 22:06 | מאת: ד

שלום רב, בכל ניתוח קיימת סכנה, הסכנה העיקרית בניתוח שרוול היא דלף מהקיבה שיכול לקרות ב 1% מהחולים. יכול להיות גם דימום. הרדמה בטוחה מאוד. היו גם מקרים מצערים בארץ כמו מכל ניתוח שקיים לא רק בהשמנה. הניתוח סה"כ די בטוח ובידיים מיומנות הוא בטוח עוד יותר. את הקריטריונים לניתוח קובעים לפי BMI שזה מדד המתייחס לגובה ולמשקל.הניתוח מוצלח והרבה אנשים נהנים ממנו ויורדים יפה במשקל עם איכות חיים טובה יותר מאשר לפני הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר