מעקב?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/11/2009 | 19:59 | מאת: שוש

שלום ד"ר גירון! אני אמורה לעבור אצלך ניתוח בקרוב באסותא וחייבת לציין שאני מאד רגועה בכך. עכשיו אני מתחילה לחשוב כמה זמן יימשך המעקב שלך לאחר הניתוח? תודה רבה ושבת שלום שוש

שלום שוש, אני בדרך כלל מזמין למעקב שבוע-שבועיים אחרי הניתוח אחר כך אחרי חודש ואחר כך כל 3 חודשים. מבוטחי מכבי מקבלי גם ליווי של עובדת סוציאלית ודיאטנית לחצי שנה. בקרוב אני מפעיל שרות מעקב לחולים שלי על ידי דיאטנית לתקופה ארוכה. ברגע שכל הפרטים יהיו סגורים המנותחים שלי יקבלו הודעה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר