מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/08/2007 | 17:11 | מאת: godzilla

עברתי 2 ניתוחים SRVG וVBG. סובלת מGERD נורא. 2 רופאים המליצו על מעקף קיבה. איך אפשר לברר על מומחיות ונסיונות= כמה ניתוחים של מעקף קיבה רופא כבר עשה? ז"א-כמה ניתוחים מהסוג הזה רופא מנתח בשנה?

שלום לך, הדרך הטובה ביותר לדעת מה הניסיון של הכירורג היא לשאול אותו באופן ישיר. אין אתר או ריכוז של אינפורמציה המכילה תשובה לשאלה זאת. בעיקרון ניתוח מעקף קיבה הינו ניתוח מורכב ומבוצע בארץ במספר מועט של מקומות. מאחר ואצלך מדובר בניתוח הרזיה שלישי הניתוח מורכב הרבה יותר ועם סכנה גדולה יותר לסיבוכים, ואכן רצוי לשקול מנתח מנוסה ביותר. כדאי לפני שעוברים ניתוח נוסף לבדוק למה נכשלו הניתוחים הקודמים... בארץ הניתוח מבוצע באיכילוב, הדסה הר הצופים, הדסה עין כרם, פוריה, ומספר בתי חולים נוספים מתחילים לבצע את הניתוח. בהצלחה

11/08/2007 | 20:39 | מאת: godzilla

תודה רבה על תשובתיך המיהירה. אני אקוה שלא נפגעת משאילותי. אכן הייתי אצל בגלייבטר וקוריאנסקי. אני גרה בצפון. מהניתוח הראשון הוושט נסגר ל4ממ. בזמן אחרון אני סובלת מתחושה שאוכל מקוע לי בגב ובגרון. ולכן נסעתי ופניתי לרופאים מחוץ לעיר שלי. שוב, תודה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר