עוד שבוע וקצת הניתוח..

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/11/2009 | 12:07 | מאת: מודאגת מאוד

עוד שבוע וקצת הניתוח בביח חולים פוריה לצערי או יותר נכון לומר לחולשתי לא הצלחתי לעשות את הדיאטה ופשוט אכלתי כמו שאני רגילה. האם יהיה לך קושי לנתח אותי? בכלל,האם אתה המנתח בכל הניתוחים בפוריה, או שאחרים עושים זאת?ד"ר יקר!אני שמה את מבטחי בך!

שלום רב, הדיאטה נועדה להקטין את נפח הכבד ולהקל על הניתוח. אפשר לנתח גם בלי הדיאטה אבל עדיף עם. נותר עדיין יותר משבוע ואני מציע לך לנסות יותר בשבוע שנותר, זה לטובתך... אני נמצא בכל הניתוחים. אני לא מנתח לבד, זו עבודת צוות. אני בחלק מהניתוחים עוזר למנתחים אחרים, אבל תמיד אחראי על הניתוח כולו. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר