שאלה לגבי דרך הניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/11/2009 | 12:04 | מאת: נעמה

ד"ר שלום! ענית פה לאיזה גברת שהניתוח בביח ציבורי לוקח 7 חודשים לערך.גם רשמת על העלויות בגין המכשיר והסיכות.שאלתי היא? האם שיטת הניתוח בביח ציבורי שונה מפרטי? המכשיר בביח ציבורי פחות משוכלל, פחות בטוח? איזה סוג סיכות/תפירה משתמשים בביח ציבורי מאשר בפרטי?

שלום רב, הניתוח בבית חולים ציבורי זהה לחלוטין מכל הבחינות כולל הציוד לנעשה בבית חולים פרטי ובטוח באותה מידה. משתמשים באותם סיכות ומכשירים בדיוק. ההבדל הוא שעל בית חולים ציבורי יש עומס גדול יותר ולכן תורים ארוכים. לא בכל בית חולים יש אותם התורים. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר