עצה לגבי ניתוח להרזיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/11/2009 | 12:57 | מאת: תמי

שלום, אני קראתי את התגובות של האנשים כאן ורציתי לקבל ייעוץ, אני בת 22 עם BMI מאוד גבוע מעל 40 אחרי עשרות דיאטות שאני יורדת בהם נהדר וחוזרת למצב יותר גרוע, אני במצב שאני לא מסוגלת יותר להתחיל אפילו דיאטה כי אין לי כוחות נפשיים, התחלתי לחשוב בזמן האחרון על ניתוח אבל קצת קשה לי עם זה, רציתי לשאול אותך מה היית מייעץ לי ואיך בכלל מתחילים את התהליך (אני חושבת שאני יכולה לעשות דרך קופ"ח בגלל שאני ברמת סיכון גבוהה) תדה רבה! תמי

שלום רב, התחלת התהליך פשוטה מאוד,עלייך לפנות לכירורג שעוסק בתחום לייעוץ ואז תקבלי הסבר מלא על אפשרויות הניתוח השונות כולל הסבר על התהליך כולו. את מוזמנת אם תרצי אליי למרפאה באסותא חיפה, לקביעת תור 04-8810663/4. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר