לא יודעת אם זה קשור אבל שואלת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/11/2009 | 13:30 | מאת: אהובה

אני מתעניינת בניתוח שרוול.השאלה שלי היא, אני מנסה להיזכר בהיסטוריה הרפואית שלי ותודה לאל אין שום דבר מיוחד, למעט שלא מזמן עשו לי טבעת (למניעת היריון) והגוף שלי לא קיבל את זה טוב וסבלתי מהמון דלקות ומצבים לא נעימים. באם אכנס לניתוח יש מצב שהגוף יכול להגיב לא טוב לניתוח, כי נעשה בו פעולה כירוגית. אני חושבת על זה בגלל שהגוף שלי לא הגיב טוב לטבעת (ברחם). יש משהו בזה,או שמא זה שטויות??

שלום רב, אני חושב שאין קשר לטבעת ואין סיבה לחשוש שהגוף יגיב בצורה לא נעימה. מאחל לך בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר