מידע לפני שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/11/2009 | 08:27 | מאת: שוש

אני מאוד מתרגשת לפני הניתוח ומלאה במחשבות. ברצוני לדעת כיצד מרגישים מיד אחרי היקיצה מההרדמה. איזה כאבים ישנם ולכמה זמן, מתי מתחילים להרגיש חזקים מספיק לחזור לעבודה. המון תודה שושי

10/11/2009 | 14:19 | מאת: ליאורה

בתור מנותחת שלו לשעבר - אין ספק שד"ר גירון הוא מנתח מעולה! אבל מה קורה אחרי זה? לדיעתך לפני הניתוח ליאורה

שלום רב, לא עברתי בעצמי ניתוח ואני יכול לספר מהתרשמותי מהחולים המנותחים. אחרי הניתוח יש כאבים ובחילות. לפעמים גם מקיאים. את מקבלת כמובן טיפול גם לכאבים וגם לבחילות. אחר כך אישפוז של 3 ימים בערך שבו מתחילים לשתות בהדרגה. יש נקז שמוציאים לפני השחרור. אני מאמין שלוקח בערך שבועיים להתאוששות כמעט מלאה בבית אבל זה שונה מחולה לחולה.כמובן שבעקבות הניתוח יש קושי לשתות ולאכול. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר