מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/11/2009 | 05:34 | מאת: גפן

נותחתי שרוול לפני 8 חודשים , ירדתי 30 ק"ג וטרם הגעתי ליעד. בכל הפורומים אני קוראת שהשרוול יכול להתרחב והקיבה תחזור לקדמותה, ואז כמובן העלייה במשקל. האם אני יכולה לעבור ניתוח מעקף קיבה על מנת להמנע המשמנה חוזרת עקב התרחבות הקיבה?

שלום רב, את רק בתחילת הדרך. 30 ק"ג זו ירידה יפה. עלייך להתמיד באכילה נכונה ופעילות גופנית כדי להשיג תוצאות טובות. יעוץ דיאטנית ועובדת סוציאלית יכול לעזור. ניתוח נוסף אפשרי באופן פוטנציאלי אבל מאוד לא מומלץ בשלב זה ורצוי להמנע ממנו ככל האפשר אלא במצבים של חוסר ברירה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר