שאלה בנוגע להמלצה לניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/11/2009 | 20:48 | מאת: רונית

ד"ר שלום! הייתי אצלך די מזמן. התחלתי תהליך של קבלת אישור ניתוח ואכן קיבלתי אישור לניתוח. אתה המלצת על ניתוח, אבל אמרת שלא יאשרו לי כי BMI שלי 38.השאלה היא: גובהי 168 ומשקלי 106. רוב ההשמנה שלי הנראית לעין היא בטנית.אין לי מחלות נלוות תודה לאל, אבל כן אישרו לי את הניתוח. האם לאור כל הנתונים שציינתי אתה ממליץ על הניתוח.

שלום רב, אני שמח שאושר לך הניתוח ובהחלט ממליץ וסבור שעלייך לעשות אותו לשיפור הבריאות ומניעת מחלות בעתיד. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר