חצי שנה אחרי! :]

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/11/2009 | 22:51 | מאת: ליאור אדרי

מה שלומך ד'ר גרון..? אני כבר חצי שנה אחרי הניתוח וירדתי 52 קילו! אני אוכלת בסדר גמור ואני עושה כושר אבל רק בשלושה שבועות האחרונים אני לא מצליחה לרדת במשקל.. אני על אותו משקל כבר 3 שבועות.. ובנוסף בזמן האחרון אחרי שאני אוכלת יש לי כאבי בטן שעוברים רק אחרי בערך שעה! אני קצת מודאגת... זה נורמלי? אני צריכה לעשות איזה שהם בדיקות לראות שהכל תקין? אשמח אם תוכל להשיב לשאלתי :]

שלום רב, כל הכבוד על הירידה. לפעמים יש תקופה של עצירה בירידה. לא להתייאש, את תמשיכי לרדת. כדאי להתייעץ עם דיאטנית לגבי תפריטים כדי לראות שאת לא אוכלת דברים לא רצויים. כדאי לנסות לקחת לוסק לתקופה מסוימת ולראות אם זה עוזר לכאבים. אם זה לא עובר כדאי לשקול לעשות גסטרוסקופיה. הייתי שמח אם היית מגיעה לביקורת. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר