שבועיים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/11/2009 | 22:25 | מאת: חלי49

נותחתי על ידך לפני שבועיים באסותא הכל היה מצויין, לפני מספר ימים חליתי בשפעת, חום שיעול וחולשה נוראית וכמובן שכמעט ולא אכלתי, היום בשביל קצת להתחזק הכנתי דיסה עם חלב וקצת הסמכתי עם קורנפלור מאז הכל יושב לי, לא מצליחה להקיא למרות שניסיתי, יש לי בחילות והרגשת חולשה נוראית. מאז לא אוכלת בכלל רק שותה מידי פעם. מחכה לעצתך המהירה

שלום רב, ראשית אני מאחל לך החלמה מלאה מהשפעת. עלייך להשאר צמודה להנחיות שקיבלת מהדיאטנית. בעיקרון חשוב כרגע השתייה. חשוב שתהי מסוגלת לשתות. אם את מקיאה ולא מסוגלת לשתות אז תצטרכי לפנות למיון לקבל נוזלים בעירוי. אם את מסוגלת לשתות אז אפשר לשתות, לאכול מרק, לבן, יוגורט וכו'. אין צורך להסמיך את האוכל. אני מניח שלאט לאט תרגישי טוב יותר ואז גם תוכלי להתקדם בדיאטה. אשמח להתעדכן. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר