המלצה על רופא באיזור המרכז

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/10/2009 | 11:19 | מאת: רחלי

בוקר טב ד"ר גרון. 1.הייתי רוצה שתמליץ לי על רופא מומחה בתחום באיזור המרכז 2.מה זמן ההחלמה? 3.האם קופ"ח מכבי מממנת ניתוחים כאלה 3.האם פסוריאזיס עלול לשלול ניתוח תודה מראש רחלי

שלום רב, איני עוסק בהמלצות או חוות דעת על רופאים עמיתים.זמן החלמה מניתוח שרוול כשבועיים שלושה. קופ"ח מכבי מממנת ניתוחים כאלה בבתי חולים ציבוריים כמו כל הקופות ומשתתפת בעלות בבתי חולים פרטיים, תלוי בבית החולים. אסותא חיפה לא רחוק ונגיש מאוד ברכבת, ואפשר לעשות את הניתוח כאן. פסוריאזיס אינו שולל ניתוח ויש דיווחים שלפעמים משתפר אחרי הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

03/11/2009 | 18:49 | מאת: חיפאית

אמנם אני לא מאלו שמועמדים לניתוח.. אבל כשקראתי את דבריך כאן עלתה אצלי המחשבה או השאלה - האם נראה לך נוח ולא בעייתי בכלל לעשות את הדרך ברכבת ישראל מאסותא חיפה לאיזור המרכז, במצב שאדם נמצא ומרגיש לאחר ניתוח כזה? לדעתי זה ממש לא מתאים בלשון המעטה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר