שאלה נוספת בנוגע ללחץ אוויר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/10/2009 | 22:23 | מאת: ליאור

ד"ר אני חושבת שלא הבהרתי היטב את שאלתי. מיד לאחר הניתוח חשתי את הכאב בכתף כששאלתי את הרופא הוא אמר שזה מוכר וזה כתוצאה מהניתוח. היום, שנה לאחר הניתוח הכאב הזה תופס אותי לעיתים קרובות. מה עושים?

שלום רב, סביר להניח שאין קשר לכאב ולניתוח שנה אחרי הניתוח ומקור הכאב כנראה בשרירים או בעצמות ולכן כדאי להתייעץ עם אורטופד. יכול להיות שיש גירוי של הסרעפת שקשור לטבעת וגורם לכאב בכתף. כדאי לעשות צילום קיבה בשביל לבדוק. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר