דיאטה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/10/2009 | 10:54 | מאת: אילתונה

אני אישה בת 50 גובה מ- 1.60 ס"מ מעשנת כבדה כבר למעלה מ- 35 שנה רווקה לא ילדתי ילדים ומישקלי כיום הוא 118 ק"ג מגיל 18 עשיתי בעבר הרבה דיאטות ירדתי ועליתי שוב , ירדתי ועליתי לאורך כל השנים . אבקש את המלצתך לגבי ניתוח או בלון או שרוול מה עדיף ומה הכי נכון לי תודה מראש. אילתונה

שלום, מציע לך לעבור ניתוח להרזייה. שרוול או מעקף קיבה תלוי במספר גורמים, בעיקר בהרגלי האכילה שלך, במצבך הבריאותי ובהעדפה האישית שלך אחרי שתקבלי הסבר מפורט מכירורג שעוסק בתחום.הסבר מפורט לגבי הניתוחים את יכולה לקבל באתר www.wecan.co.il בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר