ניתוח משולב???

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/10/2009 | 18:14 | מאת: מוטי

שלום רב אני אמור לבצע ניתוח לפרסקופי, להוצאת פוליפ ססילי גדול ,הנמצא באיזור הצקום והשסתום האילואצקלי...{מקווה שדייקתי } השאלה הנשאלת היא : האם ניתן לשלב בניתוח הזה {פוליפ}. גם ניתוח שירוול ???? אודה לך מאד על תשובתך תודה מוטי

שלום רב, תאורטית אני מניח שהדבר אפשרי. אני לא הייתי ממליץ לעשות את שני הדברים יחד. ראשית הייתי מוציא את הפוליפ ומחכה לפתולוגיה הסופית. אחר כך לאחר החלמה מלאה אפשר לעשות את ניתוח השרוול. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר