שאלה בנוגע למחזור החודשי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/10/2009 | 17:39 | מאת: יפה

ד"ר גירון שלום רב, אני אמורה לעבור ניתוח אצלך בחודש הבא בדיוק ביום שאני אמורה לקבל את המחזור החודשי שלי.האם אתה עושה את הניתוח כשאישה במחזור?איך אקח את הגלולה היומית שלי באותו יום של הניתוח? ושאלה נוספת וקריטית, אני עברתי מטבעת וגינלית לגלולות (חפיסה ראשונה שלי) אני מאוד מקווה שאני לא אכנס להיריון בטעות לפני הניתוח. האם יש בדיקה יותר מדוייקת שאוכל לעשות חוץ מבדיקת דם או בדיקת שתן (אצלי העניין הוא גבולי היות ואני אמורה לעשות את הניתוח דווקא ביום המחזור החודשי שלי. אודה לתשובה.

שלום רב, אין מניעה להנתח עם מחזור. את תצטרכי להיות בצום6 שעות לפני הניתוח, אין מניעה לבלוע קודם. את בצום כיומיים אחרי הניתוח. מציע לך להתייעץ לגבי מניעת הריון עם הגניקולוג שלך. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר