עלות ניתוח טבעת קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/10/2009 | 04:53 | מאת: אבי עמר

אני מעוניין לקבל פרטים לגבי עלות של ניתוח טבעת קיבה במרפאה פרטית -כיוון שהקופה לא מכסה הוצאה זו תודה

שלום רב, ניתוח טבעת קיבה נמצא בסל הבריאות ועל הקופה לאשר אותו למי שעומד בקריטריונים. ייתכן ואינל עומד בקריטריונים ולכן הניתוח לא אושר. במקרה כזה גם יהיה קשה לך למצוא כירורג שינתח אותך באופן פרטי כי אנחנו עובדים לפי הנחיות משרד הבריאות. העלות של הניתוח שונה מכירורג לכירורג ומבית חולים לבית חולים. אני רק יכול לומר שהטבעת עולה בסביבות 2000 דולר וזה רק חלק קטן מהעלות של הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר