אישור לניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/10/2009 | 12:40 | מאת: קרן אזולאי

אני אמורה לעבור ניתוח אצלך בעוד 3 חודשים אך רשומה ברשימת ההמתנה בבית החולים פוריה כל הבדיקות שלי מוכנות אך כאשר ביקשתי אישור מקופת חוים רופאת המשפחה שלי אמרה שאני כבר מאושרת דרך המחשב האם אני זקוקה לאישור נוסף?

שלום רב, אני מניח שאם יש אישור אז אין צורך במשהו נוסף. לבית החולים את צריכה לבוא עם התחייבות מהקופה שעלי מצוין קוד הניתוח. תבדקי עם רופאת המשפחה שיש לך אישור ספציפי לניתוח המתוכנן. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר