אבו בכיס מרה לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/10/2009 | 11:10 | מאת: חן

שלום! בבדיקת אולטראסאונד שלפני ניתוח שרוול, נכתב בקשר לכיס המרה: "דפנות חלקים בתוכו אבן בקוטר 30 מ"מ, דרכי מרה אינן מורחבות". היום אני שלושה חודשים לאחר ניתוח שרוול.ירדתי 25 ק"ג. קיומה של האבן ידועה לי כבר למעלה מ-20 שנה. אם לא הייתי עושה אולטראסאונד, לא הייתי יודעת כלל על קיומה. האם לדעתך צריך להוציאה? או להמתין בתקווה שלא תעשה בעיות? תודה

שלום רב, אין צורך להוציא אותה אם אין כאבים או תלונות אחרות הקשורות אליה. הייתי עושה אולטרסאונד למעקב . בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר