האם אקבל אישור לניתוח שרוול מקופ"ח לאומית???

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/10/2009 | 01:00 | מאת: כרמל

שלום רב בעבר שוחחנו..ומאז כמובן תפחתי וגדלתי עוד..כמו כן אני בת 31 שוקל 89 על גובה של 1.57 = 36 בי אמ איי , כמו כן הייתי כבר בייעוץ אצל ד"ר פייגן וניגשתי לכל הבדיקות כבר אך בנוגע לניתוח שרוול כל השנים האחרונות סבלתי מכולסטרול של בין 250-290 וכיום אחריי טיםול תרופתי אני מאוזנת, יש לי אישור מפסיכאטר שאיבחן כי אני סובלת מדיכאון נפשי עקב השמנה,+

שלום רב, את אינך עומדת בקריטריונים אבל את יכולה להגיש בקשה ובמידה ולא יאשרו לנסות לערער עליה. ייתכן ויתחשבו בדברים שציינת ויאשרו לך את הניתוח. אני אומנם מסופק אבל שווה לנסות. בהצלחה דר' נסים גרון

02/05/2013 | 13:48 | מאת: קרן

מה הקריטריונים? אני בקופ"ח לאומית ושוקלת 100.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר