שאלה בנושא הרדמה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/10/2009 | 10:36 | מאת: שירה

אני עתידה לעבור ניתוח שרוול אצלך והרבה "נשמות טובות" שיודעים מכך די מבהילים אותי ומספרים לי על השלכות של הרדמה.סיפור לדוגמא, על גב' אחת שעברה ניתוח בהרדמה מלאה אבל הרגישה את כל הניתוח והכאב היות והגוף היה מורדם וגלי המוח לא. סיפור נוסף, על מרדים ששם כמות הרדמה יותר מהרגיל. ד"ר יקר, האם פעם שמעת על סיפורים כאלה בשנות עבודתך?אני עתידה לעבור את הניתוח הנ"ל אצלך? סליחה ששואלת,אבל בטח תבין את חששותי מעולם לא עברתי ניתוח, האם אני יכולה להיות רגועה לגבי ההרדמה בניתוח ספציפי זה?

שלום שירה, צר לי שאנשים או נשמות טובות כפי שקראת להם מפחידים אותך. לאף אחת או אחד מהחולים שניתחתי בהרדמה כללית במשך 24 שנים מאז התחלתי התמחות לא קרה מקרה כזה. היום ההרדמה בטוחה מאוד ונעשית בידי מרדימים מקצועיים. את יכולה להיות רגועה לחלוטין. מאחל לך הצלחה מלאה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר