ניתוח שרוול אחרי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/10/2009 | 19:54 | מאת: איילת

האם מותר לעבור ניתוח שרוול בהרמה מליאה כשבועיים אחרי ניתוח קוסמטי באף? אם לא, מה זמן ההמתנה המומלץ?

שלום רב, אין לי ניסיון בחולים שעברו ניתוח קוסמטי באף לפני ניתוח שרוול אבל ההגיון אומר שצריך לחכות לפחות חודש חודשיים לפני ניתוח בהרדמה כללית. הייתי מתייעץ גם עם המנתח הפלסטי וגם עם מרדים בנושא. בברכה דר' נסים גרון

14/10/2009 | 08:30 | מאת: איילת

תודה רבה. עתידה לעבור את ניתוח השרוול אצל ד"ר קידר מ"עין כרם". אבל אין לי ספק כי אם היתי מאיזור הצפון הייתי מגיעה אליך - תשובותיך מעידות לא רק על מקצועיות לעילא ולעילא אלא גם ובעיקר על אנושיות. יישר כח לך!!!

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר