גודל קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/10/2009 | 21:20 | מאת: מירי

אני בעוד מס ימים נכנסת לניתוח ורציתי לדעת מה גודל הקיבה וכמות האוכל שניתן לאכול,כמובן שאקבל הדרכה .

08/10/2009 | 22:22 | מאת: יוכי

מקווה להדרכה טובה - תלוי איפה את מנותחת? תגידי לי איפה ואשמח לכוון אותך. יוכי

09/10/2009 | 10:01 | מאת: מירי

ליוכי, תודה על עזרתך, הניתוח יתבצע שבוע הבא במדיקל סנטר הרצליה.

שלום רב, ראשית אני מאחל לך הצלחה בניתוח והחלמה קלה ומהירה. גודל הקיבה קטן מאוד, פחות מכוס מים. אנחנו מסירים בערך 80% מנפח הקיבה. כמות האוכל אינה גדולה. מיד אחרי הניתוח הכלכלה היא נוזלית ואחר כך סמיכה יותר בהדרגה. הכמויות בהתחלה קטנות מאוד ועולה מעט בהדרגה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר