ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/10/2009 | 13:11 | מאת: שרון

ד"ר גרון שלום, הייתי בהתייעצות אצל כירורג לגבי ניתוח טבעת. הדבר שזיעזע אותי הוא שאת הכפתור, שדרכו מזריקים נוזל לניפוח הטבעת, משתילים מעל בית החזה, ורואים אותו. האם זה מאוד בולט? מרגישים את זה? זה נורא מפחיד אותי... אשמח לשמוע על כך גם ממטופלים שעברו את הניתוח. תודה שרון

שלום רב, זה לא מאוד בולט, אבל זו הבעייה הקטנה ביותר של הניתוח. מציע לך לחשוב על ניתוח שרוול או מעקף קיבה במקום. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר