שאלה לד"ר גירון ולאלו שכבר אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/10/2009 | 12:19 | מאת: גילה

ד"ר יקר שלום, ראשית הרשה לי לברכך על הסובלנות והתשובות המפורטות לכל אחד מהפונים. ברשותך אציין שאני עברתי ניתוח טבעת לפני כ-5 שנים וירדתי יפה מאוד רק נותרה בעיה אחת שמאוד, מאוד מפריעה לי הבטן נראת כמו סליחה על הביטוי סמרטוט והייתי מעוניינת לעבור ניתוח למתיחת הבטן.בשל מצבי הכלכלי לא אוכל להרשות לעצמי לעבור ניתוח זה ללא עזרה. שאלתי- האם יש דרך הקופה מימון בשל העובדה שמצב זה נוצר לאחר ניתוח? בברכת חג שמח, אני

שלום לך, הקופות מערימות קשיים גדולים מאוד מאחר ומדובר בניתוח לכאורה קוסמטי. עלייך להוועץ בכירורג פלסטי שימליץ על הניתוח מסיבות בריאותיות כמו דלקות בעור וכו'..ולהתעקש הרבה ואולי יאשרו לך. לצערי הסיכווים לא כל כך גבוהים... בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר