מה באמת החשיבות של הBMI?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/10/2009 | 10:08 | מאת: godzilla

למה קבעו שBMI תקין 25? אני נמוכה (152ס'מ) ושוקלת 75ק'. ולא נראה לי שאגיע למשקל תקין! אני נראיית קטנה ממה שהייתי אבל המראה עדיין שמנה. וזה באסה. אשמח לתשובתך- ועידוד?

שלום לך, הקביעה היא קביעה סטטיסטית לפי ממוצעים באוכלוסיה. נקבע ש BMI 25 הוא הגבול העליון של המשקל התקין. מעליו זה נחשיו עודף משקל עד 30 ואח"כ מעל 30 נחשב כהשמנה.עד שוקלת יותר ממה שאת צריכה לשקול ומומלץ לך להתחיללפעול לרדת במשקל על ידי תוכנית מסודרת עם תמיכה, דיאטנית ופעילות גופנית. בהצלחה דר' נסים גרון

08/10/2009 | 23:52 | מאת: godzilla

האמת היא שהייתי בטוחה שהרופא יזהה את הניק שלי או לפחות את המקרה אפילו שלא כתבתי פרטים מסוימים: :אני אחרי ניתוח חוזר למעקף וגם ארטודיסיס של הקרסול; והנסיבות לניתוח החוזר בכלל. כל טוב ותודה על האינפורמציה. אולי אפשר בבקשה להתייחס לשאלתי של הBMI לפי הנתונים שכתבתי כעת? המשך חג שמח.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר