BIB

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/10/2009 | 20:28 | מאת: ליאת

שלום, האם החדרת הבלון עשוייה להיות יעילה להורדה במשקל? ה-BMI שלי עומד על 37 ואיני עומדת בקריטריונים לניתוח. האם גם ה-BIB כלול בסל הבריאות וניתן ללא תשלום כמו הניתוחים לקיצור קיבה? תודה, ליאת

07/10/2009 | 21:16 | מאת: ליאת

(יש לי ביטוח מאוחדת שיא)

שלום רב וסליחה על התשובה המאוחרת, השאלה חמקה מעיני. החדרת הבלון יעילה חלקית בלבד ויש צורך להוציאו אחרי 6 חודשים. רוב החולים יעלו חזרה במשקל אחרי הוצאת הבלון.מעט ילמדו לאכול נכון וישמרו על המשקל שהצליחו לרדת. הפעולה נעשית בסל של המושלמים לפי דעתי. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר