עליה לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/10/2009 | 03:18 | מאת: סגולה

שלום רב. אני אישה בת 30.אני עברתי שרוול באפריל 08 , ירדתי 35 קילו בשנה. בחצי שנה האחרונה עליתי בחזרה 10 ק"ג. אני אוכלת בעיקרר מתוקים ללא יכולת לשלוט, אין ספק שמדובר באכילה רגשית אך אני לא מסוגלת לשלוט בכך, אוכלת גלידות ושוקולדים בפרקי זמן קצרים. מאד מיואשת מהמצב וחוששת שאעלה את כל המשקל שלפני הניתוח בחזרה. האם יש לך המצלה עבורי. תודה רבה.

שלום רב, ניתוח שרוול קיבה וכל ניתוח לירידה במשקל הינו רק כלי עזר, כלי חזק מאוד שעוזר למטופל לרדת במשקל. אבל הניתוח לבד אינו מספיק. ההתנהגות שאת מתארת תגרום לכל ניתוח להכשל. אני מציע לך לגשת בדחיפות לייעוץ של עובדת סוציאלית או פסיכולוג כדי לעבוד על הסיבות והצורך שלך באכילה הרגשית כפי שהגדרת אותה. בנוסף יש צורך גם בליווי צמוד של דיאטנית. שני הדברים האלה יכולים לעזור לך לעצור את העלייה במשקל ולהחזיר אותך למסלול הבריא. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר