תאריך לניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/10/2009 | 23:17 | מאת: יעלי

ד"ר גרון שלום רב, באני אשה בת 36 אמא ל4 שוקלת 95 ק"ג וגובהי 1.54 bmi40 עם בעיות נילוות כגון:הפסקות נשימה ובעיות אורטופדיות. עברתי את כל הבדיקות הנידרשות. ממתינה לועדה ב-10\28 (לא צופה בעיות) נקבע לי תור לניתוח באסותא רמת החייל ב-10\30 מבוטחת במכבי זהב,ועכשיו לאחר אחרי שעיייפתי אותך,הנה שאלתי: אני לא שלמה לגמרי עם הבחירה שלי במנתח(בלשון המעטה) ולאחר המלצה חמה של חברה שנותחה אצלך, אם אני אחליט לנתח אצלך האים יהיה לי תור סביב תאריך זה? מאחר ואני לא רוצה להמתין עוד אחרי תהליך ארוך ומייגע!!! סליחה על אורך השאלה!!!

שלום יעלי, אני אוכל לנתח אותך באסותא חיפה ב12 או 13 לנובמבר.הצוות שלי כולל את דר' דוד חזן מנתח בכיר בתחום מבית חולים כרמל שעוזר לי בניתוח. אנא הודיעי לי אם זה מתאים לך כדי שאוכל לשריין לך מקום. בברכת חג שמח דר' נסים גרון

03/10/2009 | 10:43 | מאת: יעלי

אתה גדול מהחיים!!!! בדיוק כמו שהבטיחו לי!! ה-12/11 פשוט "תפור" עלי אשמח כמובן להפגש אתך לפנ, איך אנחנו מתקדמים?

03/10/2009 | 10:33 | מאת: יוכבד

יעלי שלום! תמיד לזכור בתור מנותחת בעבר מי עוקב אחרייך אחרי הניתוח!!!!!!!!!????????

03/10/2009 | 10:46 | מאת: יעלי

מה כוונתך? לגבי המנתח?

שלום רב, המעקב אחרי הניתוח חשוב ביותר. מכבי נותנת ליווי של דיאטנית ועובדת סוציאלית למשך כ חצי שנה. אני עוקב אחרי המנותחים שלי באופן קבוע שבוע אחרי הניתוח, אחרי חודש ואחר כך כל שלושה חודשים כל זמן שהם רוצים לבוא. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר