הקדמת ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/10/2009 | 19:54 | מאת: אזולאי קרן

נקבע לי תור לניתוח שרוול בתאריך 09.02.2010 בבית חולים פוריה היית מאוד רוצה להקדים את הניתוח עקב לימודיי המבחניים מתקימים בחודש פברואר וחבל לי להפסיד סמסטר אודה לך על כל הקדמה שתינתן

שלום רב, צר לי אבל התורים שלנו באמת ארוכים מאוד. עלייך קודם להשלים כל הבדיקות ולוודא שיש לך אישור לניתוח מקופת החולים שלך. אחר כך עלייך להתקשר למזכירת המחלקה, אתי, 04-6652667 ולבקש לרשום אותך ברשימת המתנה. במידה ומישהו יבטל יש יותר סיכוי להקדמת הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר