לילה טוב לדוקטור גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/09/2009 | 23:47 | מאת: עדנה

אני שוקלת מזה זמן רב אפשרות ניתוחית ומהססת. נכנסתי לפורום בתפוז ושאלתי לגבי שרוול קיבה ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. זה הוסיף להתלבטות שלי. האם ניתוח השרוול נותן פתרון הגבלה לטווח ארוך ומה הנסיון עם זה ? מדוע לא מתלהבים מזה בפורום שלהם (לא שמישהו מהם אמר מילה רעה.. פשוט לא היה מספיק משוב חיובי. זו התחושה שקיבלתי) אז אני מתלבטת בינתיים

01/10/2009 | 18:25 | מאת: יולנדה

תקראי פורומים אחרים - יש המון משובים חיוביים כמו הפורום של שרוול קיבה ב-WALLA.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר