ירושלים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/09/2009 | 11:08 | מאת: יולי

שלום אני אתידה לעשות ניתוח טבעת אצל ד"ר רם שפירא בשערי צדק ניסיתי באינטרנט לקבל אינפורמציה עליו אך לשב אשמח לדעת כיצד אוכל לדעת על ניסיונו בפרט ושל רופאים אחרים העוסקים בתחום בכלל תודה

שלום רב, הדרך הטובה ביותר היא לשאול אותו ישירות. אני משוכנע שתקבלי מידע אמיתי. בנוסף את יכולה לחפש בפורומים השונים. אני רק ממליץ לך לשקול שוב את הניתוח שאת עומדת לעבור. אני במקומך הייתי בודק אפשרות של שרוול קיבה. בהצלחה גמר חתימה טובה דר' נסים גרון

07/02/2010 | 11:59 | מאת: ליאורה

שלום, האם עשית את הניתוח אצל ד"ר שפירא?

07/03/2010 | 10:08 | מאת: ליזה

עברתי ניתוח טבעת אצל דר שפירא. רופא מיקצועי,מצויין, אנושי. מומלץ ביותר.

04/06/2011 | 22:13 | מאת: רובי

אני מברר על הדר' הזה גם כן כי אני כנראה אמור לעבור אצלו טיפול, תוכלי לתת לי עליו אינפורמצה?

30/06/2011 | 17:56 | מאת: שירה

הי אני ממש מאחלת לך ים של הצלחה לניתוח אני בעזרת ה עוברת אותו עוד שבועיים אצל רם שפירא בשערי צדק בירושלים אני ממליצה לך עליך מאוד הוא רופא תותח הוא מומחה שמעתי עליו ים של המלצות ודברים טובים הוא עושה בערך 40 ניתוחים בחודש וזה מראה וגם שלוש חברות קרובות שלי עשו אצלו והצליחו ובגדול וגם לי באופן אישי הוא עזר המון בכל התהליך לקראת הניתוח כי אצלי זה קצת מסובך בגלל שאני נמצאת בתוך מסגרת בקיצור הוא היה איתי לאורך כל התהליך הקשה ועזר לי אני ממליצה עליו כי יש לו ידיים טובות והוא מצליח ויש לחי עובדות בשטח וגם ב2 בלילה אם תרצי לדבר איתו הוא יהיה פנוי בשבילך כי אכפת לו ממטופלים שלי זהו בהצלחה ואת יכולה לכתוב לאימייל שליט אם בא לך

01/02/2012 | 00:30 | מאת: יעל

הי, אני אשמח לקבל ממך אינפורמציה או מכל מי שיכול לעזור... כמה זמן עובר מאז הפגישה הראשונה עד הניתוח ומה כולל ההליך והאם יש דרך לקצר את התהליך... אני רוצה להיות אחרי זה... יש לי תור לד"ר שפירא שאני מכה לו כבר שלושה חודשים... סופרת את השעות... אשמח לתגובה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר