שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/09/2009 | 23:15 | מאת: ענת

שלום ד"ר אני מטבריה ורוצה לעבור ניתוח שרוול קיבה, שמעתי עליך רבות וטובות ואני מקווה שאתנתח אצלך. שאלתי היא למי פונים? מה עושים? מה הפרוצדורה לכל העיניין הזה? אני בכללית והBMI שלי 43 כמעט. (107 ק"ג על 1.58) איך מתחילים את כל התהליך הזה? תודה רבה.

שלום ענת, קיימות שתי אפשרויות, אחת בבית חולים פוריה, עלייך להתקשר למרפאות חוץ ולהזמין תור למרפאה שלי לניתוחי הרזיה. הניתוח בפוריה הינו במימון מלא של קופת החולים אבל התורים ארוכים מאוד (כ 7 חודשים מסיום הבדיקות). ניתן לעבור את הניתוח באסותא חיפה אם יש לך ביטוח פרטי או מושלם. לקביעת תור 04-8810663/4 התורים הרבה יותר קצרים, מס' שבועות אבל יש עלות של השתתפות עצמית במושלם. בהצלחה דר' נסים גרון

29/09/2009 | 07:39 | מאת: ענת

בהמשך לשאלתי.. דיברתי עם כללית מושלם וההשתתפות העצמית שלי היא כ 20,000 פלוס מינוס ואין ביכולתי להתחייב לסכום כזה אני גם כרגע לא עובדת אז כנראה שאצטרך להמתין כמה חודשים טובים. האם לאחר שאני קובעת תור אליך למרפאת חוץ בפוריה צריך התחייבות?טוס 17 האם אתה הוא זה שמפנה לכל הבדיקות שאני אמורה לעבור? אני חוששת לגבי היריון לאחר הניתוח האם יש סיכוי שלא אכנס להיריון עקב הניתוח? הרי אנחנו אוכלים בכמויות קטנות ואשה בהיריון אמורה לאכול "בשביל 2" אז איך אפשר להחזיק היריון עם תזונה מעטה כ"כ? כשמגיעים ליעד המשקל הרצוי איך עוצרים את הירידה הרי הקיבה אותה גודל? מצטערת על השאלות הרבות שמתרוצצות במוחי. יום טוב..ותודה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר