BMI נמוך מ-40

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/09/2009 | 07:32 | מאת: קטנטן

שלום ד"ר, הייתי אצל ד"ר חזן (שותפך באסותא חיפה). נקבע לי BMI 38.3. נשלחתי לבדיקות נוספות על מנת לבדוק תחלואות נוספות. אני יודע מהבדיקת דם הקודמת שלי שיש לי כולסטרול גבוה מהנורמה. האם זה מספיק ? האם מספיק שבבדיקת רופאה יהיה לי לחץ דם גבוה (בבדיקה אחת, אני לא מטופל) ? במידה ולא אעמוד בקרטריונים, האם אוכל לבצע את הניתוח באופן פרטי ? אני מבוטח בביטוח מורחב של הראל שכולל ניתוחים פרטיים.

שלום רב, יכול לעזור עם הרופאה תכתוב מכתב ותציין שיש התחלה של לחץ דם גבוה במספר בדיקות. יכול להיות שיאשרו את הניתוח, אפשר לבקש וועדת חריגים. גם חברות הביטוח עובדות לפי אותם קריטריונים. אם חברת הביטוח תיתן לך התחייבות אז אני אנתח אותך. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר