הקדמת ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/09/2009 | 20:10 | מאת: מחכה לשרוול

דר' גירון יש לי תאריך לניתוח בפוריה 13 לדצמבר הייתי מאד מעונינת לעבור את הניתוח באסותא כדי לקצר תהליכים, מעונינת מאד להנתח מיד אחרי חופשת סוכות, מה הסיכויים ומה עלי לעשות?

שלום רב, אני בודק לך את האפשרויות לניתוח באוקטובר. השאלה היא דרך איזה גורם מבטח את רוצה להינתח והאם את מודעת לעלויות. אשמח לתת לך את האינפורמציה בטלפון 0506267486 , אני מקווה שהשלמת את כל הבדיקות. בברכת חג שמח ושנה טובה דר' נסים גרון

16/09/2009 | 21:26 | מאת: מחכה לשרוול

אני חברת קופת חולים כללית פלטינום, אני יודעת את העלויות, כמו כן כבר הייתי אצלך בפוריה ועברת על כל הבדיקות ונתנת לי תאריך לניתוח ל-13 לדצמבר אבל אני רוצה לקצר את הזמנים.לכן אשמח לדבר איתך שנוכל למצוא תאריך קרוב מיד לאחר סוכות (עובדת בתיירות)

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר