השמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/07/2007 | 18:21 | מאת: מור

שלום ... אני בת 17 וסובלת מעודף משקל חולני. ה - BNI שלי הוא 46 הכל התחיל מגיל 8 .. התפתחות מוקדמת. הציעו לי לעשות ניתוח אבל לא רציתי כי אני פוחדת. אני מנסה אלפי דיאטות .. מורידה 3 קילו ומעלה בחזרה 6 קילו :( מה אפשר לעשות? אני ממש מיואשת תודה ושבת שלום

29/07/2007 | 16:04 | מאת: טלי

אני ממליצה לך לבדוק את בלוטת התריס TSH אולי משהו בחילוף החומרים שלך לא תקין גשי לרופא

29/07/2007 | 16:05 | מאת: שולי

שי לבדוק את בלוטת התריס במקרה כזה עי בדיקת דם פשוטה גשי לרופא

שלום מור, חשוב לפנות לאנדוקרינולוג ילדים/מתבגרים כדי לעשות בדיקות שיכולות למצוא סיבה הורמונלית או אחרת להשמנה. במידה והבדיקות תקינות אני חושב שברמת השמנה כמו שלך הטיפול הניתוחי הוא הטיפול העדיף והמוצלח ביותר, והייתי ממליץ לך מאוד לפנות להתייעצות עם כירורג שעוסק בתחום.הפחד שלך הוא מובן ולגיטימי אבל הניתוחים היום בטוחים יותר בגלל הניסיון שנצבר. בהצלחה

19/08/2007 | 04:42 | מאת: טאה

במידה והבעיות הנ"ל קיימות, האם הניתוח אינו אפקטיבי?? 0טוב שמזכרלתי לשאול... אני עם תת פעילות של בלוטת התריס ושחלה פוליציסטית וכבר עם טבעת על הקיבה... :()

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר