אין ירידה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/09/2009 | 00:35 | מאת: מוט

עשיתי לפני חמשה חודשים ניתוח טבעת שוודית אצל ד"ר רם שפירא מבית החולים שערי צדק. עד להצרה הראשונה ?(חודשיים לאחר הניתוח) ירדתי 8 קילו. הרופא הזריק לי 5 CC לאחר כחודש וחצי ירדתי עוד 2 קילוגרם. הרופא הזריק לי 1 CC נוסף. מאז אני לא יורד במשקל אפילו שאני מרגיש את הטבעת באופן די משמעותי. התחושה שלי היא שעשיתי טעות בקשר לניתוח. הייתי שמח לדעת מה דעתך. בתודה מראש מוטי

07/09/2009 | 14:38 | מאת: מוט

אין ספק שעשית טעות.........

09/09/2009 | 01:04 | מאת: רגיש

התגובה שלך ממש מרושעת. במקום לעודד אדם להצליח בניתוח שהוא עשה, אתה מייאש אותו. ראוי שבפעם הבאה תחשוב שנייה לפני שאתה מגיב. אני בטוח שלא התכוונת להעליב ולייאש אך ראוי להשקיע מחשבה לפני שאתה מפטפט עצמך לדעת

שלום רב, אני לא הייתי ממהר להתייאש מהניתוח. עשית ניתוח וכעת עלייך להפיק את המקסימום ממנו. ראשיתייתכן וצריך ניפוח נוסף. שנית עלייך לבדוק מה אתה אוכל והאם אתה שותה משקאות ממותקים, אוכל שוקולד וגלידה וכו'. אם התשובה היא כן אז עלייך להפסיק מייד להכניס אפילו גרם אחד של סוכר לפה. הייתי מתייעץ עם דיאטנית באופן שוטף לגבי האכילה בעתיד. הייתי מנסה להתחיל תוכנית מסודרת של פעילות גופנית, לפחות הליכה של שעה ביום. אסור לוותר לעצמך ועלייך להתאמץ כדי לרדת במשקל. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר