4 שבועות אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/09/2009 | 12:41 | מאת: מיכל

שלום ד"ר גירון, עברתי ניתוח שרוול לפני כמעט 4 שבועות. בדיאטה לפני הניתוח הורדתי 4 ק"ג וב-10 ימים שאחרי הניתוח 6 ק"ג נוספים. מאז ועד היום במשך שבועיים וחצי ירדתי ק"ג אחד בלבד- ב-10 ימים האחרונים ללא ירידה בכלל.אני מקפידה על מס ארוחות ביום, כמויות קטנטנות ואוכל מזין,נושא היציאות כבר הסתדר,ובכל זאת אין ירידה! איזה הסבר יכול להיות לכך? אני מתחילה לדאוג.

02/09/2009 | 22:33 | מאת: מירי

שלום מיכל, אני לא בטוחה שזה המקום המתאים אבל רציתי לשאול מה התחושות אחרי הניתוח, מלבד הירידה במשקל. אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אבל מתה מפחד... תודה

02/09/2009 | 22:37 | מאת: יולנדה

יש עוד פורומים שעוסקים בנושא - שם תוכלי למצוא הרבה סיפורים אישיים. יש את BEOK של רמב"ם הפורום הנוסף כאן באתר דוקטורס ששל בני ציון פורום משורוולים רק לחפש קצת

שלום רב, אין שום צורך לדאוג. הירידה תבוא. צריך להקפיד על מס' דברים בסיסיים: אף גרם סוכר!!! ללא מיצים ממותקים. לא סוכר בשתייה כמו קפה ותה. לא שוקולד וכו'... מעדנים ללא סוכר ודלי שומןץ להתחיל פעילות גופנית מתונה הכי טוב הליכה כשעה ביום. לפעמים יש עצירה בירידה. כל זמן שאת לא עולה אין מה לדאוג. הקפידי על קשר עם דיאטנית ועובדת סוציאלית. חשוב ביותר!!! אשמח להתעדכן בהמשך. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר