ערב טוב, שאלה...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/08/2009 | 17:54 | מאת: אנילי

שלום לכולם, האם מישהו יודע מה ההבדל בין הטבעת האוסטרית לאחרות ששמים בקיבה, כמה ניתן לנפח את האוסטרית? והאם היא טובה?

שלום יש כל מיני סוגי טבעות. הטבעות שנמצאות הכי הרבה בשימוש בארץ הן הטבעת "השבדית" של ג'ונסון אנד ג'ונסון והטבעת "האמריקאית" שמשובקת בארץ על ידי חברת לוקסמבורג. יש עוד מס' טבעות כמו האוסטרית שמשווקות פחות. כמובן שכל חברה טוענת ששלה טובה יותר... אני בעיקרון לא הייתי שם היום טבעת בכלל והולך לניתוחים שבעיני ובעיני רבים אחרים טובים יותר כמו שרוול קיבה או מעקף קיבה. אני לא השתמשתי אף פעם בטבעת אוסטרית ולכן לא יכול לענות לגבי הנפחים. צריך לשאול את הכירורג שמתכוון לשים לך אותה. שוב חשבי פעמיים לפני הניתוח ושקלי אפשרויות אחרות. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר