מענה לרוחה וחיזוק לשאר..

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/08/2009 | 10:30 | מאת: פחות 20.5 ק"ג

רוח'ה יקרה! אני עברתי אצל ד"ר גירון היקר את הניתוח לפני כחודשיים וחצי.הורדתינכון לבוקר זה 20.5 ק"ג. ההרגשה נפלאה!! כן, היו לי צרבות ומעט הקאות. אבל, וקחי את זה כטיפ אדיר (אין חכמה כבעלת ניסיון..)הצרבות חלפו,ותלמדי לבד לראות אילו מאכלים גורמים לך לצרבת,וזו תחלוף לאחר כחודש וחצי. לגבי הקאות- אם אוכלים לאט!!!!!ממש כמו צב וביסים קטנטנים- לא מקיאים. מקיאים כאשר "שוכחים" ואוכלים מהר/ביסים גדולים שהיינו רגילים לדחוס. מציעה לך להתעמל,ללכת.ותראי שתרגישי כמו מלכה.אל תהססי.החיים עם השומן יותר מסוכנים מהליכה לניתוח. וד"ר גירון אנושי ממדרגה ראשונה ומקצועי. כך גם הצוות שלו ב"פורייה". בהצלחה ושנה טובה,בריאה ורזה לך ולכל המנותחים. וכמובן בראש ובראשונה לך ד"ר גירון המדהים!!!! תודה על הכל

תודה רבה לך על התגובה. אני חושב שהעידוד של מנותחים חשוב מאוד ועוזר מאוד למתלבטים. מי שמתאים לניתוח וזקוק לו צריך להבין שהניתוח חיוני ביותר לבריאות שלו ואחרי הניתוח יהיה בריא יותר ואם הוא סובל ממחלות נילוות אז הסוכרת שלו ולחץ הדם שלו ומחלות אחרות יחלימו אולי לחלוטין והסיכוי שלו לחיות יותר טובים יותר. שוב תודה ובהצלחה בהמשך הדרך. דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר