שאלה לדוקטור ניסים גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/08/2009 | 00:17 | מאת: רוחה

שלום.. בעוד כ_4 חודשיים אני אמורה לעבור ניתוח שרוול אצלך בבית חולים פוריה בטבריה ... ומאז שהחלטתי לאחר המון התלבטיות ולבטים לעבור את הניתוח אני חושבת המון וחוששת אני רואה את עצמי קוראת מהמארים באינטרנט ובעיתונים על כל כתבה בנושא וחוששת מהתגובה לאחר הניתוח.חוששת לגבי ההסתגלות למצב חדש במיוחד ההקאות ,מה היה מבחינה נפשית האם בדרך כלל זה הכי פחות משפיע?והאם ניתוח שרוול זהה לניתוח טבעת ?או שזה שונה אשמח לקבל תשובות לגבי השאלות שלי תודה ......

שלום רב,הפחד שלך הינו טבעי. ניתוח שרוול קיבה שונה מאוד מניתוח טבעת. אני לא חושב שאת אמורה להקיא אחרי הניתוח אם תתנהגי בהתאם להנחיות.איכות החיים והיכולת לאכול דברים בריאים טובה בהרבה בניתוח שרוול בהשוואה לטבעת. אם תרצי אני יכול לתת לך טלפון של מנותחת ותיקה להתרשם. בברכה דר' נסים גרון

28/08/2009 | 15:55 | מאת: ריקי

רוחה שלום אני כמעט חודשיים לאחר ניתוח שרוול, אני רוצה לספר לך שאף פעם לא הקאתי ולא היו לי צרבות מפני ששמרתי על ההוראות שניתנו לי. אכלתי לאט וביסים קטנים ולעסתי היטב את המזון. החיים אחרי השרוול שונים פי אלף (לטובה) לאחר השרוול. השבוע הלכתי עם בעלי לקניות והוא הרים 7 ק"ג של אבקת כביסה, הוא אמר לי שזה כבד מאוד. עניתי לו: תאר לך שעד לפני כחודשיים הסתובבתי עם 3 אבקות כביסה כאלה כל הזמן ולכל מקום.... איכות החיים משתנה וגם המצב הבריאותי. אינני מנותחת של גרון, אבל עוקבת אחרי כל הפורמומים. הכנסי לפורום משורוולים ותראי מה אנשים כותבים. שיהיה בהצלחה

29/08/2009 | 09:36 | מאת: אורית

רוחה שלום! בתור גולשת ומשורוולת - אני רוצה להוסיף על המילים של ריקי. אני גרה בנתניה ועברתי את הניתוח בחיפה (כן בחיפה) במרכז הרפואי בני-ציון. שם אני במעקב עד היום (שנה אחרי) במסגרת מרפאת התזונה. אין ספק שהמילים של ריקי נכונים, החיים אחרי השרוול מדהימים לטובה. אני לא מאמינה איך חייתי קודם לכן עם העשרות קילוגרמים העודפים האילו. אם לא מפריע לך המרחק - לכי לשם! את בסה"כ צריכה לבוא פעמיים לפני ואחרי זה מה שמתאים לך (מנסיוני לפחות 3 פעמים) - ואת מקבלת הזדמנות לקשר אישי טלפוני עם צוות המרפאה. בהצלחה אורית

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר